Seminarium för somaliska modersmålslärare i Norden 2019

By | 2 september, 2019

31 okt – 2 nov 2019 Seminarium för somaliska modersmålslärare i Norden Seminariet riktar sig till somaliska modersmålslärare verksamma i Norden och även till alla som är intresserade av utvecklingen av somaliska språket. 
Seminariets mål är att diskutera utvecklingen av modersmålsundervisning i skolan och försöka svara på frågorna som:-  Språkstruktur, praktiska undervisningsmetoder Kultur och samhälle, Maay språket Hur kan modersmålslärare stimulera och förstärka elevernas modersmål inlärning? Ambitionen är att deltagarna får möjlighet att reflektera över om hur man kan ha en likvärdig undervisning av somaliska språket i Norden.

PlatsKista International School
Sibeliusgången 11,     För dig som kör bil  
164 77 Kista                 Helsingförsgatan 10
(Tunnelbana, blå linje, tåg mot Akalla)             


Praktiska frågor Pris:
Anmälan skickas till  
https://forms.gle/LHsYL25Ewe2hQ8RX7
För mer information kontakta:
Ahmed Gabow
Tel. + 46 737171282 
Abdullahi Sheikh Abdi
Tel. +46 736213550

1200krI konferensprogrammet ingår material, dokumentation och måltider Anmälan är bindande.  Boka tidigt!  Antal platser är begränsad
Bokningen gäller t.o.m 30 okt. När man anmält sig och förskottsbetalat får man en bekräftelse direkt via e-post.Avbokning:. Avbokar man tidigare än 10 dagar före seminariet återbetalas fakturerad deltagaravgift minus en administrativ avgift på 400kr.  

Närmast hotell -Stay Xtrawww.stayxtra.comGood morning Kista www.gmorninghotels.se -Scandic Friends, Kista www.scandichotels.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *